JORNADES "PRÀCTIQUES INNOVADORES PER A LA MILLORA DE LA COMPETÈNCIA PLURILINGÜE"

Ja teniu oberta la inscripció de les Jornades que enguany porten per títol "Pràctiques innvodores per a la millora de la competència plurilingüe" que es celebrarà dia 26 de maig de 9:30 a 19hores a l'hotel Los Molinos.

Una vegada més hem intentat apropar i donar a conèixer al nostre professorat experiències innovadores i inspiradores amb el convenciment que poden ajudar a la pràctica diària amb l'alumnat.

Estan adreçades a tot el professorat de la nostra illa, per aquest motiu, la llengua de les comunicacions serà el català. 

Obrirà la jornada Anna Llauradó, periodista, escriptora i guionista que ens presentarà el Projecte:

"Tu també pots, l'assignatura pendent" a partir del documental que ella mateixa ha dirigit i que mostra la seva aplicació a l'escola Àgora de Sant Cugat. Es tracta d'un Projecte per treballar l'educació en valors a tots els nivells educatius de manera interdisciplinar.

Aquí teniu el traileer d'un minut i mig del documental
i l'enllaç on podeu trobar més informació sobre el projecte
Comptarem també amb la presència de Teresa Serra i  Gemma Gascó, directora i coordinadora lingüística del centre Vila Olímpica de Barcelona, que ens presentaran el seu Projecte integrat de llengües guanyador d'un premi nacional d'innovació educativa.

Gaudirem de la presentació d'experiències concretes d'aula de la nostra illa amb Sílvia Garcia i MªJosé Ferrando del CEIP Puig d'en Valls i Nieves Vázquez  del CEIP poeta Villangómez.

Tancarà la Jornada la presentació d'una experiència d'educació secundària a càrrec de Carme Ortonobes, assessora de formació permanent als Serveis educatius del Vallès Occidental i Elisabeth Eixarc, directora de l'IES Les Amerigues de Terrassa.

Us deixo aquí la convocatòria amb els detalls de la Jornada, convidant-vos a participar. Les inscripcions, com sempre les heu de fer a través del Portal del Personal fins dia 20 de maig. 

Us hi esperem!!!


1 comentari:

Naman Arora ha dit...

AWesome work
Thankyou for such an amazing article
See this for more amazing things
http://freeprintablecalendar123.com/2016/08/31/september-2017-moon-phases-calendar/ and
http://freeprintablecalendar123.com/2016/08/31/september-2017-calendar-holidays-templates/
You may need it
Thank you!