COMUNITAT DE PRÀCTICA: CENTRES DE PRIMÀRIA AMB SSEE

Les Comunitats de pràctica són grups socials constituïts a fi de desenvolupar un coneixement especialitzat, compartint aprenentatges basats en la reflexió compartida sobre experiències pràctiques.

Segons Wenger, una Comunitat de pràctica és "un grup de persones que comparteixen una preocupació, un conjunt de problemes o un interès comú sobre un tema, i que aprofundeixen el seu coneixement i expertesa en aquesta àrea a través d'una interacció continuada".

Enguany hem creat aquesta comunitat amb l’objectiu de potenciar el treball col•laboratiu entre els centres de l’illa d’Eivissa que imparteixen Seccions Europees.
Hem tingut ocasió de compartir experiències, aprofundir i construir coneixement sobre aspectes relacionats amb la metodologia AICLE a partir de la investigació i la reflexió compartida d’experiències pràctiques. Com a cloenda, els centres participants van organitzar la primera trobada amb alumnes amb la realització d’uns tallers d’art al CEIP puig d’en Valls. La jornada va ser tot un èxit i us volem mostrar algunes de les activitats realitzades pels alumnes. Les trobareu en el blog de la comunitat així com altres experiències desenvolupades en els respectius centres.
    http://seccionseuropeeseivissa.blogspot.com/
No volem que aquesta sigui una experiència aïllada, molt al contrari, la intenció és que tingui continuïtat el curs vinent amb el desig de fer-la extensiva a molts més centres de primària així com de secundària. Es pot tractar d’una ocasió excepcional per crear ponts entre aquestes dues etapes educatives a partir d’interessos comuns.